Aktivnosti na otoku Pašman

Morski zrak in klima, ki sta prisotna na otoku Pašman, pozitivno vplivata na ljudi, ki trpijo za boleznijo dihal. Znano je, da morska sol deluje kot antiseptik in antihistaminik, kar pomeni, da zavira reakcije na alergije. Pravi morski zrak je nasičen z negativnimi ioni, njegova pozitivna lastnost pa je tudi ta, da lajša dihanje, kar pomaga vsem, ki imajo kakor koli oteženo dihanje ali pa trpijo za kakšno boleznijo dihal. V kolikor si v zimskem času želite počitka, da si izboljšate počutje, se lahko tja odpravite tudi v takem času.

Surfanje Potapljanje
Surfanje je izraz, ki je prevzet iz angleške besede in sodi med vodne športe. Ta šport je zelo atraktiven, kar lahko vidite tudi v video posnetku. Najpogosteje je to deskanje na valovih. Glede na to, da več kot 70 odstotkov zemlje pokriva morje, je potapljanje edina možnost,da si ogledamo morsko dno. Za potapljanje je znano, da krepi mišice, ohranja vitalno postavo ter sprošča stres.
Kolesarjenje Pohodništvo
Kolesarjenje Pohodnistvo
Kolesarjenje je vožnja s kolesom, ki se uveljavlja tako pri športu, kot tudi pri turizmu in transportu. Ta šport je med vsemi zelo priljubljen in je dobrodošel tudi na samem letovanju oziroma dopustu Za pohodništvo velja, da se hodi predvsem po ravninskem terenu, vključuje pa tudi manjše vzpetine. Za pohodništvo ne potrebujemo nobene posebne opreme razen primerne obutve ter dovolj tekočine.


Google+