Dogajanje na otoku Pašman

Če vas zanima, kaj se dogaja na otoku Pašman si poglejte spodnje posnetke.

Jadranje Odbojka
Jadranje sodi med vodne športe. Ta šport zajema tako izdelavo jadrnic kot tudi preučevanje vremena. Ta šport je zelo raznolik ter zavzema veliko različnih tekmovalnih veščin. Odbojka je šport, pri katerem morajo biti igralci povezani v moštvo. Po pravilih mora biti ekipa sestavljena iz 6 igralcev, ki jih na igrišču loči mreža. Med igro žoga ne sme pasti na tla.
Zgodovina Pašmana Vožnja s čolnom
Vsak kraj ima nekaj zgodovine in tako jo ima tudi otok Pašman. Nekaj zanimivih znamenitosti si lahko ogledate v posnetku, v katerem je kar precej zanimive vsebine s strani zgodovine. Vožnja z čolnom je v velikih primerih kar na morju, lahko pa ta šport izvajamo tudi v rekah. Tukaj gre predvsem za malce večje čolne, s pomočjo katerih se lahko odpeljemo na sredino morja in počivamo.
Ekskurzija Kornati Tek
Kornati so zelo priljubljen otok in ležijo jugozahodno od otoka Pašman. Kornati so znani kot zelo lep in urejen otok, ki je sestavljen iz številnih zalivov v velikosti kar 300 kvadratnih kilometrov. Tudi na otoku Pašman vsako leto organizirajo tek, na koncu pa je pripravljena še manjša prireditev, na kateri lahko ostanejo prav vsi. Tek je zelo razširjen šport tudi na otoku Pašman.


Google+