Ugodni Apartmaji Pašman

robinzonske-pocitnice

Za vas smo izbrali ugodne nastanitve, ki jih ponujajo apartmaji Pašman. Locirani so po celotnem otoku Pašman – od Dobropoljan, Tkona, mesta Kraj, Matlovaca in ostalih krajev. Lahko bi se reklo, da se skoraj v vsakem kraju najde oddih za vsakogar. Podrobneje si lahko ogledate najbolj zanimive apartmaje, ki vam jih ponuja otok. Pohitite in izbirajte prvi.

Apartmaji Pašman čakajo na razne družine in nove ali stare zaljubljene pare. Glede na to, da se nahajajo več ali manj po vseh mestih, lahko tako izberete svoj kraj po svojem okusu in s tem še polepšate svoj dopust, saj si boste lahko tisto, kar si sami najbolj želite.

Apartmaji Pašman v mestu Ždrelac, ki se nahaja na stičišču pomorskih poti za izlete do bližnjih otokov, je privlačna destinacija za navtike in ljubitelje vodnih športov. Tako boste lahko raziskali še druge otoke in izvedeli veliko novega.

Dobropoljana je mesto sestavljeno iz stare arhitekture in novozgrajenih hiš. Popolno za tiste, ki se zanimajo za take stvari. Zato so pa tudi apartmaji Pašman popolni v tem mestu. Imajo pa tudi zaščitena pristanišča pred severnimi in zahodnimi vetrovi, da vam dajejo zavetje za jahte.

Tisti, ki pa si želite počitka in miru, pa je mesto Barotul kot nalašč za vas. Odmaknjen od hrupa slovi za enega najmirnejših krajev. Neokrnjena narava in nastanitev le-tu, vam bo pomagala, da pozabite vse svoje probleme.

Preprosto so apartmaji Pašman čudoviti v vseh pogledih. Njihova izredna lega, ki je v bližini plaž, vam prihrani veliko časa in truda za dostop do le-teh, katere so naravnost čudovite. Osvežili, se boste lahko v čistem morju, kateremu se preprosto ne boste mogli upreti. Apartmaji Pašman vas zagotovo ne bodo razočarali – tako po kvaliteti, kot tudi po ceni.Google+